Monter Embutits

cat

Tota la web Productes
Anar
 • 18/11/2016

  Grup Cañigueral y Cáritas

  El GRUP CAÑIGUERAL  com cada any,  contribueix amb donacions d’ajuda Social.

 • 31/03/2014

  visita de S.A.R el Príncep de Girona

  El grup gironí consolida el seu lideratge en el sector agroalimentari espanyol

  El Grup Cañigueral, societat gironina líder en el sector carni en l’àmbit espanyol, ha rebut la visita de Sa Altesa Reial el Príncep d’Astúries i Girona a l’espai que el grup té a l’Alimentària, el Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes de referència a escala mundial. Acompanyat del president de la Generalitat, Artur Mas, i altres autoritats, el Príncep ha conversat amb els dirigents del grup que ocupa a més de 1.440 persones, principalment a la demarcació de Girona.

  La societat familiar rep així el reconeixement a la seva trajectòria i activitat, que la consoliden ja com un agent clau del sector agroalimentari espanyol. Amb una facturació global de 485 milions d’euros el 2013 i una producció de 252 milions de quilos, el Grup Cañigueral està format per l’escorxador i sala de desfer Frigorífics Costa Brava, primera empresa espanyola que va aconseguir la homologació per exportar carn de porc blanc als Estats Units, Embutidos Monter, productor d’embotits curats i interproveïdor de Mercadona, i Coopecarn, especialitzada i líder en el mercat europeu en producció de carn marinada de porc, boví i avícola.

   

 • 31/03/2014

  Diputació de Girona i Cambra de Comerç a Alimentaria

  Avui  a 31 de març  s’inicia l’ Alimentària de Barcelona,   el president de la DIPUTACIÓ DE GIRONA  Joan Giraut, i el president de la CAMBRA DE COMERÇ, Indústria i Navegació de Girona, Domènec Espadalé, visiten l’estand del GRUP CAÑIGUERAL.

 • 17/01/2014

  Premis Emprenedoria

  Pimec Girona ha confiat a Embutidos Monter el lliurament del premi del II Concurs d’Emprenedoria de Formació Professional de les comarques gironines al millor projecte de Grau Mitjà. L’acte ha comptat amb la presència de destacades autoritats, entre les quals l’honorable consellera d’educació, Irene Rigau.

  El II Concurs d’Emprenedoria de Formació Professional de les comarques gironines està organitzat per Pimec Girona, Foeg, la Cambra de Comerç de Girona i el Departament d’Ensenyament, i busca potenciar l’esperit emprenedor entre els estudiants de formació professional de les comarques gironines.

  Narcís Cañigueral, gerent d’Embutidos Monter, ha entregat el guardó a Gerard Casas, autor d’un projecte d’ampliació empresarial centrat en la cria i elaboració de carn de porc. En el seu discurs, el gerent de la companyia ha destacat la importància d’alguns dels valors que emana el projecte com són l’esforç, la passió per la feina feta o la constància, uns valors amb els quals Embutidos Monter també se sent identificat.

  Cañigueral ha parlat també de la importància del sector primari i ha apuntat que projectes com el premiat serveixen per animar a la resta de jovent a treballar en aquest sector “dur però amb futur si s’aconsegueix que les generacions que venen prenguin consciència de totes les possibilitats que ofereix”.

 • 03/12/2013

  Premi Incorpora

  Embutidos Monter, ha rebut el premi Incorpora de l’Obra Social ”la Caixa”, guardó que reconeix la tasca que realitzen les organitzacions empresarials en l’àmbit de la integració laboral de col·lectius en risc o situació d’exclusió social. En la selecció dels guardonats, el jurat ha tingut en compte el nombre de contractacions de persones desafavorides en relació al total de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la durada mitjana dels contractes. Embutidos Monter ha estat l’empresa premiada en la categoria de Gran Empresa, ja que la seva plantilla està formada per més de 250 treballadors.

   L’Obra Social ”la Caixa” reconeix així la política d’inserció laboral de la companyia, centrada en la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual i malalties mentals. La companyia treballa des de l’any 2008 amb la Fundació La Fageda, entitat adherida al programa Incorpora i que ha afavorit que actualment 10 persones amb aquestes discapacitats formin part de la plantilla d’Embutidos Monter en condicions idèntiques a les de la resta de treballadors. El jurat ha destacat l’alt grau de compromís de l’empresa i el fet que hagi anat “molt més enllà del compliment de la LISMI”, la qual obliga a les empreses amb més de 50 treballadors a tenir com a mínim un 2% de la plantilla amb alguna discapacitat.

  Miquel Tarradas, cap de Recursos Humans de la companyia gironina, valora molt positivament l’experiència de treballar amb aquest col·lectiu: “Són persones amb capacitats diferents però igualment aptes per contribuir activament a la societat. La seva presència a les nostres plantes ens ha ajudat a fer madurar l’empresa”.

 • 03/06/2013

  Monter a INNOVAC

  INNOVACC, associació catalana d'innovació del sector carni porcí, del qual Embutidos Monter n'és associat, ha publicat el quart número de la revista informativa de l'associació, per destacar les principals activitats dutes a terme des de l'entitat el darrer any.

 • 12/07/2012

  Monter a Radio 4

  Embutidos Monter, empresa familiar nascuda el 1989, és una de les protagonistes en aquesta edició del programa “Món Rural” de Ràdio4.
  Jesús Riverola, conductor del programa, entrevista a Narcís Cañigueral, gerent de la companyia. En la conversa, es destaca el paper de Embutidos Monter com interproveïdor de Mercadona i també la capacitat de creixement de l'empresa en els últims anys. Embutidos Monter ha facturat 86M € el 2011 i té previst que aquesta xifra creixi un 14% més aquest any, a més d'augmentar la seva plantilla actual, de 265 treballadors.
  Narcís Cañigueral parla també dels recursos destinats a innovació, aspecte clau avui dia. El gerent de Embutidos Monter explica que s'inverteixen entre 3 i 4 M€ cada any, tant en maquinàries, com en nous productes. En aquest sentit, destaca que avui es busca molt el producte natural i sa, per la qual cosa Embutidos Monter es centra cada vegada més en productes baixos en sal, sense gluten, entre altres.


  Clica aquí per escoltar l'entrevista a Narcís Cañigueral de Embutidos Monter, programa del 17 de març, a partir del minut 16.30.

 • 12/07/2012

  Monter a Catalunya Radio

  Embutidos Monter, interproveïdor de Mercadona des de 2008 de productes de porc i gall dindi, ha sortit al programa “Economia i empresa” de Catalunya Ràdio. El programa ha dedicat l'espai de l'entrevista del dia a Narcís Cañigueral, gerent d'aquesta empresa familiar catalana, que treballa, en exclusiva, per Mercadona.
  En l'entrevista, es destaquen els anys de col·laboració mútua entre Embutidos Monter i Mercadona, sempre apostant per la innovació i per l'excel·lència en els seus productes.
  Embutidos Monter ha crescut un 15% aquest any, i ja compta amb 265 treballadors, nombre que augmenta cada any.


  Per escoltar l'entrevista, clica al programa “Economia i Empresa” del 8 de març de 2012

Copyright 2017 Embutidos Monter S.L.U.