Monter Embutits

cat

Tota la web Productes
Anar

Garantia de qualitat i seguretat alimentària

Un equip format per persones especialitzades en els diferents àmbits de control del procés, qualitat i seguretat alimentària dels Productes Carnis Curats, treballen conjuntament dia a dia per millorar i garantir la seguretat dels productes elaborats a les instal·lacions de Embutidos Monter, mitjançant estrictes autocontrols, i un rigorós Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).

L’empresa està certificada per l’estàndard reconegut a escala internacional, IFS v6 (International Food Standard), que valora la seguretat alimentària dels productes (amb una classificació obtinguda de nivell superior). 

AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

Les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries són reaccions adverses que es produeixen en determinats individus sensibles a la ingestió d’un determinat aliment.

Embutidos Monter S.L.U. ofereix tota la informació necessària al consumidor, per tal que aquest pugui fer una elecció adequada segons les seves necessitats.

Qualitat
Copyright 2017 Embutidos Monter S.L.U.