Monter Embutits

cat

Tota la web Productes
Anar
 • 05/05/2015

  La Vanguardia recull el creixement i la introducció de noves referències

  La Vanguardia destaca el creixement d’Embutidos Monter durant el 2014. Al llarg de l’any, la companyia ha incrementat més d’un 5% la seva facturació i ha mantingut el seu pla d’inversió per dotar la planta de les Planes d’Hostoles de tecnologia puntera. El diari destaca també la introducció d’una nova referencia al mercat sota la marca Hacendado: el llom curat de gall d’indi.

   

 • 05/05/2015

  Expansió sostinguda d’Embutidos Monter durant el 2014

  El Punt Avui es fa ressò de l’expansió continuada i sostinguda que ha experimentat Embutidos Monter durant els últims exercicis. El diari recull les principals magnituds econòmiques de la companyia i destaca la seva condició d’interproveïdor de Mercadona, clau per la consolidació del creixement.

 • 24/11/2014

  Expansión recull el canvi accionarial del Grup Cañigueral, propietari d’Embutidos Monter

  El diari econòmic Expansión, en la seva edició de Catalunya, descriu els canvis accionarials del grup Cañigueral com un reforçament del seu lideratge dins el sector càrnic gironí. Amb aquestes modificacions, el grup passa a ser el propietari al 100% de Frigorífics Costa Brava.

  Els canvis són un reforç i una aposta clara per la unitat del grup, que garanteix la cadena de valor i el control en els diversos estaments de la cadena: des de l’escorxador fins al tractament de la carn.

 • 22/11/2014

  El Punt Avui i Diari de Girona destaquen els canvis en l’accionariat de Frigorífics Costa Brava

  Els principals mitjans gironins es fan ressò de la reestructuració del Grup Cañigueral, propietari d’Embutidos Monter. El Punt Avui i el Diari de Girona apunten que la societat passa a ser propietària al 100% de Frigorífics Costa Brava i posen en relleu les magnituds del grup càrnic, el més gran de les comarques gironines.

  Aquest canvi corporatiu reforça un plantejament impulsat des de fa temps: la coordinació de les tres companyies integrants –Embutidos Monter, Frigorífics Costa Brava i Coopecarn– per reforçar la cadena de valor.

 • 28/03/2014

  Diari de Girona destaca la visita del Príncep Felip al Grup Cañigueral a l’Alimentària

  Durant la visita a la fira Alimentària, S.A.R el Príncep d’Astúries i de Girona va visitar l’espai del Grup Cañigueral i va conversar amb els seus màxims responsables. Així ho recull el Diari de Girona, que destaca també els bons resultats del grup familiar –format per Embutidos Monter, Frigorífics Costabrava i Coopecarn– i el descriu com un “agent clau del sector carni”.

 • 14/03/2014

  La Garrotxa, terra d’embotits

  La comarca del Prepirineu sempre s’ha considerat de muntanya, on l’art dels embotits té una remarcable presència. És, a

  més, una de les grans fàbriques xarcuteres de Catalunya, concretament la segona, després d’Osona


  Descàrregues:

  » 130113regio7.pdf

 • 22/01/2014

  Creixement de Monter durant el 2013

  Expansión es fa ressò del creixement de Embutidos Monter durant el 2013

  El diari econòmic Expansión, en la seva edició de Catalunya, destaca l’augment de la facturació registrat per Embutidos Monter durant el 2013 i remarca que es tracta d’un creixement sostingut que ha estat possible, en part, gràcies a un “ambiciós pla inversor” que enguany completarà la seva segona fase.

 • 12/07/2013

  Dossier Empresarial recull la història de creixement de Monter

  El setmanari Dossier Empresarial es fa ressò, en un ampli article, de la història d’Embutidos Monter i detalla alguns dels principals factors que expliquen el seu creixement. La publicació destaca que actualment Embutidos Monter és un dels principals productors d’embotit curat d’Espanya, amb un 85% de quota de mercat en productes de gall d’indi curat, i apunta tres factors com a claus per entendre l’èxit de l’empresa: ser interproveïdors de Mercadona, apostar constantment per la innovació i no deixar d’invertir.

 • 28/03/2013

  El Diari de Girona destaca la producció de Monter per a Mercadona

  El Diari de Girona destaca la relació d’Embutidos Monter amb Mercadona i la producció de la companyia durant el 2012, la qual es va comercialitzar íntegrament a través de la cadena de supermercats valenciana. El mitjà també es fa ressò de la inversió total realitzada pels diferents interproveïdors gironins durant el mateix exercici.

 • 02/02/2013

  Embutidos Monter, protagonista a L’Econòmic

  El suplement especialitzat L’Econòmic del diari El Punt Avui destaca el pla d’inversió impulsat per la companyia garrotxina durant el 2013. En l’article publicat a la secció “Empreses”, el mitjà informa de la inversió de 4 milions d’euros per part de la companyia amb l’objectiu de completar la segona fase d’ampliació i dotació tecnològica i robòtica de la planta de les Planes d’Hostoles. L’article també vincula el creixement de la companyia al de Mercadona, cadena de supermercats de la qual Embutidos Monter és interproveïdor en exclusiva.

 • 10/01/2013

  Creixement del 20%

  L'empresa del sector càrnic Embutidos Monter, amb seu a Sant Jaume de Llierca, va augmentar la seva producció el passat any un 20% i va tancar amb un volum de vendes per valor de 103 milions d'euros, segons informa la companyia. Els resultats superen en sis punts les expectatives d'inicis de 2012 i ratifiquen el creixement sostingut per la firma des que és proveïdor en exclusiva de Mercadona. Aquesta empresa gironina preveu ampliar la seva plantilla a un ritme aproximat d'un cinc per cent anual, de manera que entre dotze i catorze treballadors s'incorporaran aquest 2013. A més, Embotits Monter té previst invertir aquest any quatre milions d'euros en l'ampliació i dotació tecnològica i robòtica de la planta de les Planes d'Hostoles. Aquesta inversió forma part d'un pla de 28 milions d'euros que es va posar en marxa el 2011 i que permetrà que la fàbrica de les Planes d'Hostoles sextupliqui la seva capacitat productiva i centralitzi el 2017 més de la meitat de la producció de la companyia.

 • 12/07/2012

  Visita a Monter del President Artur Mas

  El President Mas ha visitat aquest matí la planta de Les Planes d'Hostoles de Embutidos Monter, empresa gironina líder en la producció d'embotits curats. Embutidos Monter ha invertit 28 milions en l'ampliació i adequació tecnològica d'aquesta planta situada a la Garrotxa, i el President Mas ha visitat aquest centre, que en el 2017 haurà aconseguit facturar el doble que el 2011. La visita del President Mas és un gest de suport de l'executiu català cap al teixit industrial català i cap a un cas d'èxit com el de Embutidos Monter. El President va mantenir una reunió amb la Direcció de la companyia i va recórrer la fàbrica per conèixer la producció càrnia que es du a terme a Embutidos Monter, proveïdora de Mercadona des de fa 14 anys.


  Veure notícia a TV3 aquí (minut 2:00)

Copyright 2017 Embutidos Monter S.L.U.